dokter, doe de test
potten prostaatpil

Ervaringen

Hans uit Woerden, 53 jaar

"Ik hoef nu niet meer dan 1 keer 's nachts op te staan om naar de wc te gaan, terwijl dat voor het gebruik van ProstaatFit minstens 3 keer was. Niet alleen ik vond dat vervelend, maar ook mijn vrouw, die werd ook elke keer wakker van mij. Zij kwam dan ook uiteindelijk met deze oplossing. Ik ben erg tevreden over ProstaatFit, want het heeft me in zeer korte tijd van mijn probleem af geholpen."

Ben Molenaar, 44 jaar

"Na enkele weken voelde ik al een verbetering. Ik hoef lang niet zo vaak meer naar de wc, als daarvoor. Ik werk ver van huis en sta dus vaak in de file, waarbij een toilet bezoek niet altijd mogelijk is. Normaal moest ik tussendoor ook vaak stoppen om ergens bij het tankstation naar de wc te gaan, waardoor ik dus nog langer onderweg was. Nu na 3 weken gebruik is het veranderd en hoef ik niet meer zo vaak tussenstopjes te maken."

Niels, 32 jaar

"Ik weet dat prostaatvergroting niet vaak bij mannen op mijn leeftijd voorkomt. Zelf trainde ik vroeger 4 a 5 keer in de week om meer spieren te krijgen. Maar aangezien je bij mij weinig verschil zag en ik maar niet breed genoeg kon worden naar mijn gevoel, besloot ik om een paar anabolen kuurtjes te nemen. Toen ik opeens moeite kreeg om mijn plas op te houden, maakte ik me toch zorgen en ging naar de dokter. Het bleek dat mijn prostaat groter was geworden, als gevolg van anabolen. Natuurlijk zal ik nu geen kuren meer nemen, en als ik eerder wist dat mijn prostaat daardoor groter kon worden, had ik het nooit gedaan. Ik heb antibiotica en nog een medicijn gekregen van mijn huisarts. Dat heeft wel geholpen, maar ik moest nog wel vaker naar de wc dan voor de prostaatvergroting. Ondertussen heb ik veel gelezen over prostaataandoeningen en schrok er van. ProstaatFit kwam ik op internet tegen, en omdat ik mijn prostaat nu wou beschermen, heb ik 3 potjes besteld. Mijn klachten zijn nu bijna over, maar ik blijf ProstaatFit gebruiken om mijn prostaat normaal te houden."

snel bestellen!