Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Overgewicht

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/overgewicht.jpg Veel mensen vinden dat ze een paar kilootjes te veel hebben. Bij sommigen is dit echter zoveel dat dit lichamelijke klachten met zich mee brengt. Wat is een gezond gewicht en wanneer spreek je van overgewicht of obesitas?

Overgewicht of obesitas?
Overtollige vetten worden opgeslagen in je lichaam, hierdoor neemt het gewicht toe. Wanneer je te veel vetten in je lichaam hebt noemen we dit overgewicht. Heb je echter zoveel overgewicht dat dit een nadelige invloed op je gezondheid heeft, dan spreken we van obesitas.

Bij een Body Mass Index (BMI) van 25 – 30 heb je overgewicht. Een BMI boven de 30 geeft obesitas aan. Je BMI bereken je aan de hand van je lengte en gewicht. Gewicht : (lengte x lengte).
Voorbeeld: Iemand van 1.72 met een gewicht van 65 kilo. 1,72 x 1,72 = 2,89. 65 : 2,89 = 22,5
Uitslagen BMI waarde:
BMI <19 = ondergewicht
BMI 19 – 25 = Gezond gewicht
BMI 25 – 30 = Overgewicht
BMI 30 – 40 = Obesitas
BMI >40 = Morbide obesitas
Let op: Dit is een globale berekening. Iemand met veel spiermassa heeft een zwaarder gewicht maar minder vet.

Afvallen
Afvallen is zeker niet gemakkelijk! Dit is voor veel mensen een rede om de hulp van een diëtist in te schaken, een dieet te volgen of gebruik te maken van afslankpillen, maaltijdvervangers of andere afslankmiddelen.

Afslankpillen
Afslankpillen zijn bedoeld als hulpmiddel en niet als wondermiddel! Het gebruik van afslankpillen alleen zal daarom meestal niet effectief genoeg zijn om goed af te vallen. Afslankpillen kunnen het afslankproces wel ondersteunen door het gemakkelijker te laten verlopen door bijvoorbeeld het hongergevoel te remmen of de vetverbranding te versnellen.

Afslankshakes
Afslankshakes zijn grofweg in te delen in 2 verschillende categorieën. De ondersteunende shakes en de maaltijdvervangende shakes. Afvallen aan de hand van maaltijdvervangende shakes is een ingrijpende methode. Vaak krijg je maar erg weinig calorieën binnen en omdat het lichaam geen vast voedsel hoeft te verwerken wordt het lichaam, met name de darmen erg lui! Dit kan na het afvallen weer voor problemen zorgen met de spijsvertering waardoor je juist weer kunt aankomen. Wij zijn geen voorstander van afvallen aan de hand van maaltijdvervangende shakes. Wil je dit toch doen? Doe dit dan zeker niet te lang en bij voorkeur onder begeleiding.
Ondersteunende shakes zijn meestal eiwitshakes. Deze shakes kunnen bijvoorbeeld als tussendoortje gebruikt worden en bevatten een grote hoeveelheid eiwitten. Deze shakes worden met name veel gebruikt in een koolhydraat arm dieet of eiwitdieet. De shakes ma-ken het gemakkelijk om veel extra (goede) eiwitten binnen te krijgen en geven gedurende een langere tijd een vol gevoel.

Producten die het afvallen stimuleren.
Klik op het product om het te bestellen.

2Fas, Bodyfirm, Suikerblok, Fitslim, Obesigard, Detox-D, Detox-L

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen