Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Strakke vagina

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/strakke_vagina.jpg Veel vrouwen zijn ontevreden over hun schaamlippen. De binnenste schaamlippen zijn groter dan de buitenste of ze zijn niet strak genoeg meer. Door veel vrouwen kan dit als storend of lelijk worden ervaren. In sommige gevallen kan dat zelfs tot ongemak bij het sporten of fietsen leiden.

De groei van schaamlippen
De grootte van de schaamlippen is bij iedere vrouw anders. De binnenste schaamlippen liggen aan beide kanten van de vagina. Ze zorgen er voor dat de vagina afgesloten is en infecties buiten gehouden worden. Tot aan de pubertijd sluiten de buitenste schaamlippen de binnenste in. Wanneer je lichaam in de pubertijd veranderd groeien de binnenste schaamlippen en kunnen langer worden dan de buitenste.

Praktische problemen
Het groter zijn van de binnenste schaamlippen is dus heel normaal. Zijn de schaamlippen zo groot dat ze het bewegen en zitten belemmeren, dan kunnen ze geïrriteerd raken of pijn gaan doen. Tijdens de seks zwellen schaamlippen altijd iets op door de toegenomen vochtproductie. Meestal geeft dit geen probleem. Worden de schaamlippen naar binnen geduwd door de penis, dan kan dit wel vervelend zijn.

Oorzaak grotere schaamlippen
Het groter worden van de vagina en de schaamlippen kan diverse oorzaken hebben. De zwangerschap en het baren van één of meerdere kinderen speelt hierbij een grote rol. Ook de leeftijd en het verlies van de elasticiteit van het weefsel in de schaamstreek kunnen een oorzaak zijn dat de schaamlippen niet helemaal meer in de vagina terug komen.

Schaamlipcorrectie
Bij een schaamlipcorrectie wordt de huid die te veel is van de schaamlippen verwijderd. Dit is niet zonder risico. Omdat de wond die ontstaat dicht in de buurt van de uitgang van urine en ontlasting zit is de kans op infecties groot. Ook is de kans op nabloedingen groot doordat het weefsel van de schaamlippen goed doorbloed is. Dit kan weken lang ongemak opleveren. Vaak geneest de wond niet mooi en als de hechtingen los laten kunnen er bobbels in het weefsel ontstaan.

Natuurlijke schaamlipcorrectie
De schaamlippen en de huid rondom de vagina kunnen op natuurlijke wijze verstevigd worden. Er zijn cremès die het weefsel steviger en strakker maken. De spieren rondom de vagina worden aangespannen. De huid wordt tegen het lichaam aan getrokken waardoor de vagina strakker aanvoelt.

Producten om de vagina te verjongen.
Klik op het product om het te bestellen.

VAXS

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Top 5 beste producten

€ 174.65 € 94.95
€ 179.70 € 150.00
€ 59.90 € 54.90
€ 140.00 € 115.00

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen